Képviselt gyártók

A 99999 Informatika Kft. mögött álló gyártók rövid bemutatása

A 99999 Informatika Kft. csak és kizárólag neves gyártók termékeibõl épít nagy megbízhatóságú informatikai infrastruktúra rendszereket. Cégünk kiemelt partneri kapcsolatot ápol a VMware, a CISCO, a DELL, az EMC, a SUN és a Microsoft magyarországi képviseleteivel. Kollégáink szaktudásának fejlesztésekor szem elõtt tartjuk a több gyártó termékein átívelõ technológiai tudás megszerzését, ezáltal ügyfeleink számára gyártó független megközelítéssel tudjuk az adott igényekre leginkább megfelelõ megoldási javaslatainkat elkészíteni.

A VMware-ről:

A VMware (NYSE:VMW), a virtualizáció és a felhő infrastruktúra megoldások területén piacvezető vállalat, olyan ügyfélcentrikus termékeket kínál, amelyek az informatika hatékonyságának növelése mellett csökkentik a vállalat IT környezetének összetettségét és ezáltal rugalmasságot, magasabb rendelkezésre állást biztosítanak az ügyfelek számára. A VMware lehetővé teszi, hogy a vállalatok egyedi üzleti igenyeiknek megfelelő felhő-modellt alakítsanak ki. A VMware megoldása felgyorsítja az átállást a felhő-alapú infrastruktúrára, emellett megőrzi a meglévő beruházások értékét, valamint javítja a biztonság és a menedzselhetőség szintjét. A VMware több, mint 300 000 ügyféllel és 25 000 partnerrel rendelkezik nemzetközi szinten, s termékei által a kis-, közép- és nagyvállalatok informatikai költségei jelentősen csökkenthetők, továbbá növelik a szervezetek üzleti hatékonyságát és biztosítják a felhasználók számára a választás szabadságát.

A Microsoftról:

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektõl és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A céget William H. Gates és Paul G. Allen alapította 1975-ben. Mára a világ több mint 100 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja az 75 000 fõt. A Microsoft alapítóinak elképzelése az volt, hogy olyan eszközöket adjanak az emberek kezébe, amelyek segítségével új és értékes dolgokat tudnak létrehozni. Az elmúlt három évtized során ezt folyamatosan szem elõtt tartva fogalmazódott meg a Microsoft küldetése is: „Küldetésünk, hogy az embereket és vállalatokat világszerte hozzásegítsük a bennük rejlõ lehetõségek kiaknázásához.”

A Microsoft Magyarország Kft. a Microsoft Corporation magyarországi képviseleteként 1993-ban alakult, mindössze két fõvel. Napjainkban a vállalat dolgozóinak létszáma meghaladja a 150 fõt, és a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplõjévé vált. 1993-as megalakulása óta a Microsoft Magyarország töretlen lendülettel valósítja meg a Microsoft Corporation innovációs terveit, és sikerrel honosította meg Magyarországon az informatikai kultúrát. A Microsoft Magyarország Kft. kereskedelmi képviseletként a Microsoft termékeit hazai disztribútorok és a 99999 Informatika Kft-hez is hasonló viszonteladó partnerein keresztül értékesíti, ehhez hasonlóan partnercégeket von be szolgáltatáskínálatának kiszélesítésére is. A Microsoft jelenléte érezhetõ a magyar információtechnológiai ipar egészében; szinte valamennyi jelentõs magyar technológiai céggel partneri kapcsolatot ápol.

A Microsoft elkötelezett felelõs iparági szereplõ. Küldetése, hogy lehetõvé tegye az egyének és a vállalkozások számára a bennük rejlõ lehetõségek maximális kihasználását. A vállalatot is ebben a szellemben, innovatív szoftvereire és szolgáltatásaira alapozva építették fel, hiszen a Microsoft által kínált technológia eredményesebbé teszi az emberek munkáját, tevékenységét. Azonban a vállalat küldetése, értékei iránti elkötelezettsége ennél jóval messzebbre mutat. A Microsoft hisz abban, hogy minden sikeres vállalat felelõssége, hogy erõforrásait, befolyását felhasználva pozitív hatást gyakoroljon környezetére. A vállalat üzleti tevékenységét mindezekkel összhangban folytatja, és hisz abban, hogy három legfontosabb üzleti részlege kiemelkedõ potenciállal képes kiszolgálni a felhasználókat. Ezen divíziók:

  • Platform-termékek és szolgáltatások részleg: magában foglalja a kliens csoportot, a szerverek és eszközök, és az online szolgáltatások csoportját
  • Üzleti divízió: magában foglalja az Infómunkás, a Microsoft üzleti megoldások csoportját, valamint az egységesített kommunikáció csoportját (Unified Communications)
  • Szórakozás és eszközök részleg: az otthon és szórakozás csoport, valamint a mobil és beágyazott eszközök csoportja

Elkötelezett, felelõs iparági partnerként a Microsoft más vállalatokkal, közösségekkel és kormányzatokkal együttmûködve dolgozik a társadalmi és gazdasági jólét elõmozdításán és azért, hogy az emberek a világ minden táján maradéktalanul kamatoztathassák a bennük rejlõ képességeket. A Microsoft „Globális Állampolgár” kezdeményezése arra összpontosít, hogy szerte a világon mobilizálja a vállalat erõforrásait, így teremtve lehetõségeket az õket körülvevõ közösségek számára, és így valósítják meg elkötelezettségünket, miszerint innovatív technológiák és partnerségek által támogatják az általános jólétet.

A Microsoft Közösségi Ügyei (Community Affairs) program olyan képzést és eszközöket tesz elérhetõvé, amelyek szociális és gazdasági lehetõségeket teremtenek, így változtatva a közösségeket, és támogatva az embereket abban, hogy felismerjék lehetõségeiket. Programjai és partneri megállapodásai által a Microsoft több projektet és szervezetet támogat a világ minden táján, valamint a technológiához való hozzáférés és képzés segítségével bõvíti a lehetõségeket, növeli a digitális „bevonódás” arányát.

A Microsoft a hazai informatikai piac egyik meghatározó vállalata. Nemcsak a gazdaság, illetve az informatika területén játszik jelentõs szerepet Magyarországon, de a társadalmi életben is, részt vállal a civil szféra támogatásában, a szociális gondok enyhítésében. Az anyavállalat támogatási politikájával összhangban a Microsoft Magyarország a hátrányos helyzetû fiatalok, illetve a felnõttek egész életen át tartó tanulásának támogatását és az esélyegyenlõség elõsegítését tûzte ki fõ céljául.

A Microsoft Magyarország egyik kiemelt törekvése, hogy a számítástechnikát emberközelibbé tegye és megszüntesse a felhasználó és a gép között fennálló szakadékot, annak érdekében, hogy az informatika mindennapi életünk segítõtársa legyen. A Microsoft Magyarország 2003-ban és 2006-ban elnyerte a „Legjobb Munkahely” címet. Bõvebb információt a www.microsoft.hu weboldalon talál.

 

Az EMC2-ről:

Az EMC2 a világ vezetõ információs infrastruktúra technológia fejlesztõ és szolgáltató vállalata. Biztosítja bármilyen méretû vállalkozás lényeges digitálisan rendelkezésre álló információjának biztonságát és folyamatos elérhetõségét.

Az EMC2 rendszerei, szoftverei, szolgáltatásai és megoldásai teljesen új megközelítéssel teszik lehetõvé az ügyfelek számára, hogy hogyan tárolják, védjék, optimalizálják, hasznosítsák adataikat, és az információból, mint a vállalat legfontosabb eszközébõl kinyerhetõ értéket, hogyan maximalizálják. Az EMC2 az Információs Életciklus Kezelési Stratégia (ILM - information lifecycle management) alkalmazásával ügyfeleinél intelligens, rugalmas, ugyanakkor biztonságos információs infrastruktúrák megtervezését, kiépítését és üzemeltetési környezetének támogatását biztosítja. Az ILM alapú stratégia bevezetésével az EMC2segít ügyfeleinek az információt valós üzleti elõnnyé alakítani. Mindezt az adatok megfelelõ tárolásával, a szolgáltatási szintek fejlõdésének támogatásával, a szabályozásoknak való megfeleléssel, az információ magas szintû védelmével a költségek csökkentésével biztosítják. Az EMC2-rõl, valamint a cég termékeirõl és szolgáltatásairól további részletek a hungary.emc.commagyar nyelvû vagy a www.emc.com angol nyelvû webhelyen találhatók.

 

A DELL-ről:

A Dell Inc. (NASDAQ: DELL) megbízható és sokoldalú nemzetközi cég, amely informatikai termékeinek és szolgáltatásainak átfogó választékát értékesíti a vásárlóknak.

A Dell arra törekszik, hogy olyan átfogó megoldásokat kínáljon vállalati ügyfeleinek, melyek segítségével elérhetik a birtoklási összköltség TCO és a megtérülési arány (ROI) célul kitûzött értékeit – a technológiák, szolgáltatások, távlati elõrejelzések, erõforrások és információk mind a vállalati ügyfelek igényeinek teljes körû kielégítését szolgálják.

A Dell célul tûzte ki, hogy piacvezetõ legyen az energiatakarékos megoldások terén. A Dell a vásárlókkal közösen dolgozva segíti a vállalkozásokat az energiatakarékos mûködés megvalósításában. Ehhez felhasználja a legmegfelelõbb energiatakarékossági technológiákat, a szakterületükön legjobb berendezésgyártókkal kialakított partneri kapcsolatokat, valamint az energiafelhasználást optimalizáló professzionális szolgáltatásokat és eszközöket.

A Dell minden nap több számítógépes rendszert ad el világszerte, mint bármely más konkurens vállalat, mellyel a Fortune 500-as listán benne van az elõkelõ TOP 25. vállalat között. A Dell-rõl, valamint a cég termékeirõl és szolgáltatásairól további részletek awww.dell.hu magyar nyelvû vagy a www.dell.com angol nyelvû webhelyen találhatók.

A Cisco-ról:

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetõje. A céget 1984-ben alapította a Standford Egyetem egy computer szakemberekbõl álló csoportja. Legfõbb céljuk az Interneten való kommunikálás fejlesztése volt. A Cisco úttörõ szerepet játszik az internetes üzleti megoldások alkalmazásában, legyen szó az ügyfélszolgálat, értékesítés, képzés, pénzügy vagy humánerõforrás menedzsment területérõl.

A Cisco teljes értékû hálózati megoldásokat kínál, amelyek az egyéni felhasználók, illetve számítógépes hálózatok számára egységes információs rendszert biztosítanak, és lehetõvé teszik, hogy más hálózatokhoz kapcsolódjanak. A Cisco mind a hálózatépítéshez, mind pedig a hálózati hozzáféréshez szükséges termékek legszélesebb skáláját kínálja. Ezen technológiák között megtaláljuk az új generációs routereket és switcheket, az IP-alapú hang-, adat-, és videoátvitelt, az optikai hálózatokat, a vezetéknélküli és adattároló hálózatokat, biztonsági megoldásokat, szélessávú technológiákat és a tartalomszolgáltató hálózatokat egyaránt. Mára az Internet mindennapi életünk részévé vált, új lehetõségeket nyit az üzleti életben, az oktatásban és a szabadidõ eltöltésében. A Cisco Systems világszerte élenjár az innovatív termékek és technológiák fejlesztésében, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. A Cisco Systems egyedülálló internetes üzleti megoldásai révén új utakat nyitott a hálózati alkalmazások, így az ügyfélszolgálati, értékesítési, oktatási és pénzügyi menedzsment tevékenységek terén, az e-businesst a mindennapi gyakorlatban is megvalósítva.

A Cisco segít szoros kapcsolatokat létrehozni az üzleti életben, az oktatásban, a jótékonysági és kreatív tevékenységekben egyaránt. A Cisco hardvereit, szoftvereit és szolgáltatásait használják a hálózatok alapját képezõ Internetes megoldások építésére, bárhol és bármikor biztosítva az információk egyszerû elérését.

 

A SUN-ról:

A Sun Microsystems 1982-es megalakulása óta a céget egyazon jövõkép – „A hálózat maga a számítógép” – hajtotta elõre. Mára a Sun a nagyvállalati hardverek, szoftverek és szolgáltatások vezetõ szállítójává vált szerte a világon. Fennállása óta mindvégig arra törekedett, hogy biztosítsa ügyfelei számára a hálózati informatika nyújtotta elõnyöket, nyílt, rugalmas és méretezhetõ, a szervezetek információs igényeit maradéktalanul megoldani képes rendszereket hozzon létre.

Több, mint 20 évvel ezelõtt a Sun már átlátta a világ „behálózásának” akkor még utópiaként ható lehetõségeit: jóval a világhálót testközelbe hozó World Wide Web megjelenése elõtt feltalálta a hálózati számítástechnikát. Helyes „jóslatát” igazolva késõbb sok tízezer szervezet és annak sokmilliónyi fejlesztõje ismerte fel e technika ígéretes lehetõségeit, és azokat valóra váltva seregnyi új vállalkozás jött létre, mélyreható társadalmi változásokat indítva el. Mindennek köszönhetõen mostanra a Föld ökoszférája mellett a bolygónkat átfonó informatikai hálózatok „ökoszisztémája” is kialakult.

A Sun számára az innováció életelv, amely mindent áthat és mindent meghatároz a mûködésében. A cég áttörõ újításai képezik a gerincét az emberiség eddigi legnagyszerûbb technikai alkotásának, a globális hálózati ökoszisztémának, amely ötletek számos területen eredményeztek paradigmaváltást. A Sun sikerességét bizonyítja, hogy szakemberei és a vállalat technikai, technológiai megoldásai mûködtetik a világon a legkomolyabb igényeket támasztó és leghatékonyabb nagyvállalatait.

A Sun határozottan kiáll a nyílt közösségek mellett; meggyõzõdése ugyanis, hogy hihetetlen erõket szabadít fel a hasonló gondolkodású „látnokok” egymásra találása. A Java-technológia, a Java Community Process, az OpenSolaris, az OpenOffice, a NetBeans, a Project Looking Glass, a Liberty Alliance Project, a Jini, a JXTA és a Java.net mind a konvenciókkal szembe szálló, a képzeletet megragadó és az innovációt ösztönzõ kezdeményezés, amely körül már számos közösség virágzik. A Sun 14 millió sornyi forráskóddal (köztük olyan késõbb szabvánnyá vált technológiákkal, mint az NFS), valamint több mint 1500 szabadalom megosztásával (az OpenSolaris kezdeményezés révén) járult hozzá ezekhez a mozgalmakhoz és a fejlesztõi világközösség sikeréhez.

A vállalat mindig is hitt abban, hogy a hálózat nem ismer korlátokat. Ehhez a tudását, a termékei egyszerû és biztonságos mûködését, a szakértelmét, valamint a Java-fejlesztõktõl a technológiáit a termékekbe beépítõ gyártókig, a nagyvállalati végfelhasználóktól a nyílt forráskódú mozgalom aktivistáiig számos közösségen átívelõ kapcsolati hálózatot kínálja.

A Sun 1992 óta képviselteti magát Magyarországon. 1995 õszétõl a közép-európai képviseleti iroda mellett megkezdte mûködését a Sun Microsystems Kft., mely számára a 2000. év hozta meg az átütõ sikereket és ekkortól tekintenek a cégre a nagyvállalati infrastruktúrák vezetõ szállítójaként Magyarországon is. Ugyanebben az évben a Sun Magyarországot választották a legjobb európai leányvállalatnak. A magyarországi irodában összesen 60 munkatárs látja el a kereskedelmi, rendszermérnöki, marketing és szerviz feladatokat.

A Sun Microsystems fennállása óta kiemelt területként kezeli a tudományos, a kutatási és az oktatási szférát, üzletpolitikájának része, hogy e területekrõl nem feltétlenül kíván profitot realizálni. Magyarországon a Sun az elmúlt években több mint 100 millió forint értékben adományozott eszközöket és szoftvereket oktatási intézményeknek , továbbá ennek többszörösét nyújtotta támogatást jelentõ kedvezmények formájában. Így jöhetett létre többek között a BME-n, és az ELTE-n üzemelõ labor és a Fazekas Gimnázium internetes laborja.

A Sun Microsystems Kft. hivatalos viszonteladói által szállított Sun rendszerek mûszaki kiszolgálását a Sun Technikai Központ látja el. Szolgáltatásai két csoportba sorolhatók; egyrészt közremûködik a szállítandó rendszer installálásában, másrészt ellátja a szállított szoftver és hardver elemek garanciális és garanciaidõn túli szervizét.

A Sun Microsystems Kft oktatási tevékenysége két nagy szakterületre irányul. A Solaris rendszergazdák oktatását a Sun hivatalos oktató partnere, a Component Soft végzi. A tanfolyamokon a hallgatók a rendszer- és hálózatadminisztrációval kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat sajátítják el.

A Java fejlesztõk képzése a Sun Microsystems oktatóközpontjában történik. A tanfolyamokon a hallgatók megismerik a különbözõ Java platformokat és technológiákat, valamint a szoftver projektekhez kapcsolódó tervezési módszertanokat. A különféle tanfolyamokon évente mintegy ezer szakember vesz részt.

 

A Veeam-ről:

A Veeam Software premier szintű VMware Technology Alliance Partner, innovatív szoftvereivel VMware vSphere menedzseléséreszakosodott. A Veeam vPower™ használatával virtualizáció-támogatott adatbiztonságot™ biztosít, és erre építi a Veeam Backup & Replication™ termékét, a #1 VMware mentési megoldását. Veeam ONE™ egységesített megoldást kínál VMware környezet teljesítmény-optimalizálására és konfigurálására. A csomag tartalmazza a Veeam Reportert™ - VMware kapacítás tervezés, változás management, reporting és chargeback; Veeam Business View™-t - VMware üzleti szolgáltatás management és kategorizálás; és a választási lehetőséget a VMware monitoring opciói közül: nworks Management Pack™ - VMware management in Microsoft System Center szoftvert, az nworks Smart Plug-in™ - VMware management in HP Operations Manager terméket, valamint a Veeam Monitort, a keretrendszer-független VMware monitoringot. A Veeam Software-ről többet a www.veeam.comoldalon tudhat meg.

 

 

További gyártók:

 

Altova -      https://www.altova.com/                                                                                                                                                            

 

Adobe -     https://www.adobe.com/