Cisco Webex - Távmunka lehetőségek

Cisco Webex Meetings (virtuális meeting-ek)

A Cisco Webex segítségével bárhonnan kapcsolatban maradhat a csapatával, ideértve az otthonát is. A videóhívásnak köszönhetően a projekten való közös munka során biztosított a “szemtől-szemben” érzés. Az ötletek megosztása továbbra is megtörténhet egy pillanat alatt, és a csoport tagokkal való találkozás egy gombnyomással megtörténhet.

Csak egy gombnyomás

Tárgyalótermi eszközön a nagy zöld “join” gomb megkönnyíti a csatlakozást. A csapat egy része dolgozhat a tárgyalóból, míg a többiek bárhonnan, akár otthonukból is.

Legyen személyes

A személyes tárgyalóterem egy virtuális iroda, az ajtó mindig nyitva áll. Csatlakozzon egy gombnyomással a Webex asztali alkalmazásból. A cím változatlan, megkönnyíti a link megosztását másokkal.

Csoport megbeszélés

Gyorsan össze kell ülni, hogy átbeszéljék a dolgokat a következő találkozó előtt? Indítson egy Webex hívást, és ossza meg képernyőjét, hogy mindenki láthassa. Jelentkezzen be bármilyen eszközről, és végezze el munkáját bárhol is legyen.

Senki sem marad le

Tegye szokássá a megbeszélések rögzítését. Ha valaki nem tud részt venni a megbeszélésen, akkor egyszerűen csak ossza meg a linket, és mindenki naprakész lesz.

Rajztábla a Webex-szel

Szervezzen Webex megbeszélést a csapatával. Használja a Webex rajztáblát a találkozón. A legjobb rész – a rajzot tárolja a rendszer, mentés után újra megnyithatja azt a megbeszélés után is.

Dokumentumok megosztása

A megbeszélés alatt megosztott fájlok a csoport szobáiban állandóan elérhetőek. Egyhelyen megtalálhatóak a fájlok és a beszélgetések, így könnyebb “felvenni a fonalat”.

Ossza meg biztonságosan

Csak a kívánt tartalmat ossza meg, biztonságosan. Ha egy adott alkalmazást választ, nem pedig a teljes képernyőt, akkor biztos lehet benne, hogy mindenki arra figyel, nem pedig a felbukkanó értesítésekre.

Cisco Webex Teams (csoportmunka)

Zökkenőmentesen válthat a csevegések és a megbeszélések között, megoszthatja a fájlokat jóváhagyás céljából - végezze el a munkát a Webex-ben. Online csoportmunka segítségével közelebb hozhatja egymáshoz csapatát.

Zökkenőmentes megbeszélések

A Webexben egy kattintással válthat a beszélgetésekről a megbeszélésekre. A csevegés segítségével pillanatok alatt döntéseket hozhat, majd átválthat a megbeszélésekre a részletek kidolgozása érdekében.

Szoba mindenki számára

Szobákat hozhat létre a csapatának, a projektjeinek és akár a direct személyes kapcsolatoknak is. Dolgozzanak együtt 1:1, vagy csoportos üzenetküldéssel akkor is, ha már vége a megbeszélésnek.

Tudjuk egymás állapotát

A Webex-ben való jelenléti állapota tudatja a többiekkel, ha hívásban van, megosztja a képernyőjét, vagy elérhető csevegésre. Ráadásul az új egyedi státuszokkal a Webex Teams-ben tudathatja velük, ha elfoglalt egy project miatt, vagy éppen szünetet tart.

Mutasson példát

A videohívás elfogadása a csapat érdeke. Szervezőként a csapat ösztönzésének leghatékonyabb módja a saját kamera bekapcsolása.

Cisco Webex Learning Center (oktatás, előadás)

A Cisco Webex Training Center hatékony, online tanulást nyújt a résztvevők számára bárhol és bármikor, dinamikus, interaktív e-tanulási környezetet és résztvevő-kezelést biztosít. Az előadás közben a résztvevők interaktív chat formájában tehetnek fel kérdéseket, melyekre az előadó reagálhat, továbbá így azonnali visszajelzést is kap. A résztvevők „felemelhetik a kezüket”; a rendszer fogadja a kéréseket, melyekre így érkezési sorrendben válaszolhat az előadó.

Nyomonkövethető

A résztvevők figyelme előadás közbeni tesztekkel, és szavazásokkal mérhető, valamint nyomon követhető, hogy számítógépükön aktív-e az előadás ablaka, vagy közben mással foglalkoznak. A részvételről utólagosan is elérhető riport készül automatikusan, így jól nyomon követhető mind a részvétel, mind az online előadási forma hatékonysága.

Utólag is elérhető

Az előadások nem csak élőben, hanem utólag, felvételről is elérhetők, ami nagyban segíti a résztvevők tanulásának hatékonyságát, valamint aki nem tudott részt venni, megnézheti utólag az előadást. A rögzített előadásokból digitális könyvtár készíthető a későbbi felhasználáshoz, mely tartalmazza a teljes előadás anyagát, beleértve a video, audio, és megosztott tartalom anyagát is. Az angol nyelven tartott előadások esetében a rendszer képes automatikusan elkészíteni a felvett előadás hanganyagának leiratát, így minimálisra csökkenthetők az esetleges nyelvi korlátok.

Lehetőségek tárháza

A résztvevőkkel megoszthatók Microsoft PowerPoint prezentációk, dokumentumok, streaming videók, demonstrációs szoftverek, whiteboard táblák és Adobe Flash animációk. A beépített teszt funkció segítségével lemérhető a résztvevők figyelme/tudása akár az előadás alatt, akár utána. Használhatók feleletválasztós, igaz vagy hamis, kitöltendő és esszé típusú kérdések.

Bárhonnan, bármilyen eszközről

A Cisco Webex Training Center előadásaihoz nem csak PC-ről vagy Mac-ről, hanem Android és iOS alapú mobiltelefonról vagy tabletről is csatlakozhatnak a résztvevők.